BEHANDLINGAR

Ansiktsbehandlingar
Frans- och bryn

Dermalogica ProSkin är ansiktsbehandlingar framtagna för att enkelt kunna utforma effektiva, resultatinriktade men också fantastiska upplevelser.  Med hjälp av de mest avancerade produkter och behandlingstekniker skapas en behandling som är helt unik för just din hud. En upplevelse med optimal hudhälsa som resultat och en unik, spa-liknande behandlingsupplevelse. 

Varje behandling börjar med en noggrann dubbelrengöring och face mapping hudanalys.

Då varje ansiktsbehandling är helt skräddarsydd kan olika moment förlängas, uteslutas helt eller förkortas beroende på hudens behov just vid det aktuella tillfället.

Alla behandlingar avslutas med vårdande produkter enligt Dermalogicas lager-på-lager-teknik för att ge hållbara resultat.

995 kr (60 min)
1095 kr (75 min)
750 kr (30 min)

frans- och brynfärg 455 krMedicinsk fotvård Momsbefriad

Medicinsk fotvård är för dig som av olika orsaker inte själv kan sköta dina fötter. Den fotvård som omfattas av skattefrihet är fotvård som utförs efter indikation som motiverar särskilda fotvårdsinsatser. Det är en behandling som är föranledd av en fotåkomma eller som ges på grund av nedsatta kroppsfunktioner i övrigt, t.ex. till äldre eller sjuka personer som har svårt att böja sig eller som är för svaga i händerna för att själva kunna utföra sin fotvård.

590 kr (50 min)

OBS! Momsbefriad

Fotbehandling Friskvård

En skön och avkopplande behandling för dig utan medicinska problem. Behandlingen kan tas upp som friskvård.

Behandlingen innehåller fotbad, enklare fotbehandling och fotmassage.

Friskvård 750 kr (50 min)
Pedikyr 750 kr (50 min)
Pedikyr med lack 850 kr (50 min)


Boka


%d bloggare gillar detta: