OM MIG


Sedan 2003 har jag arbetat som terapeut. Jag började med kroppsvård för att jag var övertygad om att en människa fattar bättre beslut i en kropp som fungerar och inte gör ont. Om man dessutom känner sig vacker tänker jag mig att man blir stolt. En stolt människa har råd att bjuda på sig själv. Tänka på andra. Göra världen bättre. Så tänkte jag faktiskt – att det lilla gör det stora. Allt sitter ihop. Jag har läst medicinsk fotvård, näringslära, dermatologi, träningslära och mycket annat. För att kunna hjälpa där det behövs. En del behöver mycket hjälp, andra lite mindre men fortfarande behöver alla någon som bryr sig. Och fredlig beröring, det behöver vi mer nu när så mycket av det vi gör, görs på distans. Jag tror att vi också mår bra av en timme eller två där vi inte försöker framställa oss själva på något speciellt sätt utan bara vilar, utan att sova. Precis som man gör i ett behandlingsrum.

 Under resans gång har jag träffat många människor, haft många olika roller och provat många produkter. Det är fint att se att vi har så många duktiga medspelare, engagerade människor hängivna uppgiften. Nu har jag valt att arbeta med produkter som gör skillnad och som utöver en härlig och avkopplande behandlingsupplevelse också kan ge ett varaktigt resultat. Själv har jag ett mindre bra utgångsläge när det gäller huden. Den är helt enkelt av sämre kvalité som en hudläkare en gång för många år sedan sa till mig. Trots det har jag idag en hud som inte gör ont, inte är väldigt känslig för tillfälliga påfrestningar och som klarar väder och vind mycket bättre än den gjorde från början. Har det påverkat mig? Ja, absolut. Jag tänker inte så mycket på min hud utan kan tänka på andra saker. Min hud gör sitt jobb – skyddar inre organ, reglerar vätskebalans och kroppstemperatur, förmedlar information och dessutom hjälper den mig att känna mig fin.

Vill du ha en stunds avkoppling, hjälp med dina fötter eller ditt ansikte så är du varmt välkommen att boka en tid hos mig.

Behöver du hjälp med ett område du inte hittar i min behandlingsmeny hänvisar jag dig gärna vidare till någon av mina duktiga kollegor i andra bolag. 

Gör dagen fin!


The way to get started is to quit talking and begin doing.

Walt Disney

It is our choices, Harry, that show what we truly are, far more than our abilities.

J. K. Rowling

At the end of the road, there´s always a mirror.

Unknown
%d bloggare gillar detta: